Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge portala POP Forum.rs. Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

POP Forum.rs. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod, dizajn).

Korišćenje sadržaja ili delova sadržaja sa našeg portala je slobodno, u prvih 150 karaktera iz teksta – (isključivo) uz obavezno navođenje izvora (za štampane medije, TV i radio: najmanje dva puta, za sajtove: jednom) i linkovanja ka portalu www.popforum.rs (za portale). Objavljeni link ka tekstu ne sme da sadrži „nofollow”.

Korišćenje fotografija nije dozvoljeno.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Facebook, korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na ovoj mreži.

Administratori zvanične Facebook strane POP Forum.rs. uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja ili šire rasnu, versku, nacionalnu i etničku mržnju ili su rodno, polno i manjinski nesenzibilni.

Tekstovi objavljeni od strane spoljnih saradnika predstavljaju stavove autora tekstova i ne mogu se smatrati stavom portala POP Forum.rs., osnivača NVO “MillenniuM” ili donatora i sponzora projektnih sadržaja, te ne odgovaramo za stavove iznete u ovom tipu sadržaja.

Portal POP Forum.rs. zadržava pravo da bilo kada, kao i bez prethodne najave promeni sadržaj bilo kog dela ili sajta u celini. Sajt ne mora biti dostupan u svakom trenutku. Portal POP Forum.rs. ili osnivač NVO “MillenniuM” zadržavaju pravo da spreče pristup sajtu bilo kada i bez prethodnog obaveštenja.

POP Forum.rs. zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. POP Forum.rs. i NVO “MillenniuM”, kao osnivač portala neće biti odgovorni za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Portal POP Forum.rs. poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta.

POP Forum tim

Izbornik